Vad är oddsen?!

Igår körde jag och husse ner till uppsala igen, vi tankade fullt i piteå och kunde köra hela vägen ner till uppsala 78mil på en tank, och när vi var framme kunde vi köra ytterligare 7mil enligt datorn i bilen! Sjukt bra kört av husse i "svarta faran"

Idag har vi legat i jet-lag-koma och inte gjort mycke vettigt. men husse hade ingen frukost imorse så vi knallade iväg till ICA nyss..

Jag får ju inte komma med in så jag satt snällt och väntade utanför.

när husse kommer ut har han ett smil på läpparna och säger ja du max jag tror jag sett framtiden!

Husse stog och plockade lös-godis, då han hör detta.

liten grabb (4-5år)
Mamma mamma, shit vilken stooor mage du har, och klappar mamman på magen...

Mamma (40år)
Mmm... Måtligt road

Liten grabb
Men mamma den är stoor!

Mamman
Du, du ska veta att innan jag träffade din pappa var jag ung och snygg! (ler för sig själv) och sen kom du.

Liten grabb
Va?! har du varit ung och snygg?   Tittar omkringsig och ser glassen, och frågar kan jag få glass också?

Mamman
NEJ,  och så häller hon  tillbaka de godis hon hade i skopan , och säger lite surt till lillgrabben gå till kassan!


Ja vad tror ni oddsen är att min husse J kommer få skulden för samma grej om en sisådär 10år?


/ Max

Lite ego-bilder


Piteå, Marwan & Jag

Ja nu har vi varit här uppe i piteå ett par dagar, Matte jobbar ju så jag och husse går långa promenader och har kollat in de två båthammnarna som finns här och checkat in båtar och vilken vi skulle gilla bäst när husse och matte ska köpa en ;)

Igår drog Piteå dansar och ler igång, (ja det är massa norrlänningar som kryper fram från skogarna och lyssnar på livemusik och häver i sig öl) 

Igår var vi även ner och kollade in alla svettiga turkar som säljer diverse snabb mat allt ifrån wookad älg till langos... Matte ringde sin jobbkompis som väckte sin lilla dogg i sin skönhetsömn för att visa upp han och hälsa på oss..

Den lille skiten var helskön, han var lite feg i början men sen då vi nosat lite så släppte han alla hämningar och ville leka och leka och leka och leka och leka..... När min energi var nerkörd i botten så hade hans energistapel knappt rört på sig.



Imorse så fick vi sova ut alla 3 den första som vakna var matte och hon gick upp kl 09:30 jag hoppade upp strax därefter och körde igång min morgon streetching... Efter frukosten bar det av till grisberget och 3,5km

Ha det bra!
/ Max

Min husse är tokig!!!

Ja igår (måndag) så fick han reda på att han är ledig en hel vecka.... Skönt tänkte han och packade bilen för en vecka uppe i sommarstugan!

Men så kom ett litet sms från matte, "kan ni inte komma hit?"

Och efter 5 skrivna ord bytte vi färdriktning! istället för de 17milen till sommarstugan med gräsytor till horisonten så tog vi nu de 77milen upp till en hyrd etta på 35m2 i Piteå! Ja ni läste rätt! Piteå!

Men då vi kom upp i marsch hastighet höll pilot-jocke  sport saaben stadigt på vägen och efter drygt  7h var vi framme !

( och nej vi körde inte för fort, iallafall inte förbi vägkamerorna och polisbilar )

Annars så följde vi "trafik rytmen" haha, ja pilot-jockes rytm iallafall ;)

// max

Funderingar...

Ja nu efter ett år som man levt här i sverige har en del funderingar kommit upp..

alltså när jag gör något bra får jag en korvbit för att jag har varit duktig.

Men här i Sverige tillåter man Djursex, Luciatåg med barn för intagna pedofiler, man anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet. Men Fan Ta dig om du laddar ner en film eller kör mer än 3km/h för fort..

Vem fan gav dem en korvbit ?

//Max

Bortlämnad!

Nej då, Husse jobbade idag så jag fick spendera dagen med farmor K, och senare på dagen åkte vi ut till husses farbror och faster, Det har en stor stuga vid havet och Farfar I har hjälpt till att bygga en terass på typ 70m2 där ute, Så just nu är jag där ute och springer på deras gräsmatta och har typ gnagit av en tall och försökt slita upp ett par rötter med :D

Husse har både Hund och flickvänsfritt! Så:


Han har helt enkelt en bra kväll där hemma.


Min langare, medelar att allt är okej med henne...


Behöver ni halväten mat/fikabullar! She is the one to call!

// Max


Fästingjävlar!



FästingJävlar!
Dem är överallt (nästan iallafall)  Husse har plockat en hel del i sommar, många ser han och tar bort dem innan de börjar suga, tack vare att jag har vit päls, men vissa snyltarjäklar hinner smyga in och börja suga blod...

Igår så börja husse klia mig och jag njöt som bara den tills jag börja fatta att han leta de små snyltarna!

Han hittade en baouta stor och två små som han plockade med sin nya lilla tortyrpinne... Men den är effektiv, den har en liten snara som man lägger runt "snylten" och så drar man långsamt ut tills de släpper....

Det är inte mycke här i livet som jag HATAR men jag kan från djupet av mitt hjärta säga att jag hatar verkligen Fästingar!

De fyller för övrigt ingen funktion i naturen så det borde vara ren och skär utrotning av de små äkliga snyltarna!

// Max

132kg, 2,5km & 11min 10sek

Husse och jag brukar ju springa 5km ett par gånger i veckan, då är det i ett ganska behagligt tempo för att vi ska orka runt de 5km...

Idag så skulle vi maxa ett varv a 2,5km... Vi åkte upp och gick fram till startlinjen. Husse nollställde klockan och räkna ner oss till start. Vi for i väg som ett jävla skott och  stannade inte förns vi kom i mål!

Husse stannade klockan och Tiden 11min och 10sek, Rätt hyffsat för två killar vars BMI påpekar på övervikt!

Nu är det dags att slappa och husse skulle behöva en kall öl men det fanns ingen hemma så det blir en kaffe för han.

Ha det bra!

// max

Plastis...

Här kommer lite bilder på plastbrosan... Den killen är oslagbar, han är ute och slänger hela dagarna och kommer hem igen och rensar alla matskålar han har gjort ett par försök att äta min mat men då jag väger in på 37kg och brosan på 4,3kg vinner jag ganska lätt den fighten.... Men den lille skiten har börjat dricka vatten ur min skål... Fast det är okej ändå =)

Igår så kom han in sent och när han ätit upp hoppade han upp och la sig på husses hand, (sjukt ego) för husse kunde inte ta sin öl med högerhanden sen, (jag skulle aldrig göra något sånt)


Nu i skrivande stund ligger han för övrigt på min sängkudde...

//Max


Sjuk sliten

Hej precis kommit hem från en nästan 2h lång promenad, den innehöll: regn, söt golden tjej, skog och öppna landskap!
Husse släppte lös mig och jag får iväg som ett skott!!! Det var fri sikt så långt ögat kunde nå och jag sprang ocg sprang som bara fan! Men sen blev husse så liten där borta på horisonten att jag blev skraj och kuta tillbaka...

Väl hemma nu så e jag helt slut...  ligger och snarkar just nu...



/ Max



My "langare" and me



Japp så ser hon ut ni alla som har undrat! När E kommer ut hit kan man alltid räkna med att få lite gosaker under luch och fikat... Det smygs undan snyggt under bordet under största hemlighet där jag sitter och smaskar... men allt har ju sitt pris.. och priset jag betalar är att hon får leka med mig, jag låter henne pilla på öronen och min nos, hon åker strumpsvansning efter mig, dvs hon hugger tag i svansen och glider på sina strumpor efter mig.
 ( notis: funkar ej då hon har sockerplast på)

Nu är det dags för en låångpromenad i regnet...

// The Max



Jordgubbs

Japp nu är jordgubbarna klara dags för tv nu...

Sitter brevid husse och när han tar en gubbe från skålen får jag med en!

Sjukt smaskigt!

Tårtan!

Ja som sagt idag fyller jag 1 år idag och det har firats minsan :D
Vi åkte i väg till husses syster och käka middag och efterrätt...

När vi kom hem överraska husse mig med en egen gjord hundtårta och hundkex de lux och en Heineken! ( haha, nej då, ölen tog han själv, så matte du kan vara lugn)  jag fick även en ny bitleksak som jag löööv !



Imorgon blir det skansen och kolla in djuren har husse sagt, vi ska åka med husses systers familj med...

Från en nöjd 1 åring
// Max

GRATTIS TILL MIG

Idag fyller jag ett år :)



Hoppas husse gör en god hundtårta till mig, det förtjänar jag, för att dränka mina sorger, alltså att jag saknar matte som tyvärr inte kan vara med på min första födelsedag :(

Hört på stan!

Ja nu är det sommarlov för knoddarna där jag bor och eftersom jag är sååå söt vill ju alla gladfingrarna ta på min päls, jag gillar det inte så mycke och hoppar undan i sista ögonblicket =)

Men idag när vi var ute och går så kom vi till en stooor äng/gräsyta... Det är 3st flickor i 3-4 års åldern som dansar och leker, de får syn på mig och kommer snällt fram till husse och frågar om de får klappa mig, Husse säger att han e lite rädd för små tjejor, så bli inte rädda om han hoppar undan, SHIT vilken diss, husse gjorde mot mig rätt framför ögonen på mig.... så jag gick fram och lukta på dem och lät dem klappa mig...

De klappa mig och skratta och sa att jag var fin...

Sen så säger ena tjej (1, ca 4år)  att kom nu fortsätter vi melodifestivalen... Tjej (2 ca 4år) Ja vi det gör, det är Alcasar nu...

Tjej (1 och 2) är snabba som fan på att paxa att vara tjejorna i bandet.. och säger till tjej (3) att du får vara killen.

Tjej (3 ca 3år) Meeen jag viiiill inte vara killen...

Tjej (1) Men han gillar snygga killar,  och det gör vi med ju

Tjej (3) Okej då, då är jag vill jag vara han =)

Tjejorna (1,2 & 3) börjar sjunga Stay the night

Husse börja små skratta för sig själv och jag gick och  vattnade en buske...

// Max

Jag har lärt mig av dem bästa

Ja så är det faktiskt, jag har bott med min husse J och matte C sen jag var 8veckor gammal jag har studerat och iaktagit varje rörelse de gjort....

och

...jag har lärt mig av dem bästa...

Matte, vet exakt vad hon ska göra för att få som hon vill... så hon har varit min insperiationskälla =)

Nu när matte, är iväg och jobbar hela sommaren på annan ort, är det min tur att bossa lite här hemma, iallafall på morgonen..

Bossning nummer 1

För någon dag sen skulle husse upp 05:40, alltså 05:40 det är ju för fan tidigare än  tuppen börjar skrika och så moppsar han på att jag ska ut och kissa så tidigt.. Men då bara slappnade jag av totalt i kroppen och lossades SOVA, jag visste att husse var under tidspress för att hinna till sitt jobb så jag höll ut oavsett hur mycke han knuffa på mig och drog i mig... Jag fick sova klart =) !

Igår kväll så började husse se på film och den slutade runt 01 på natten, klockan ringde 08:00 och vi gick ut och tog en prommenad, väl hemma igen säger husse att han e sjukt trött och hoppar ner i sängen igen...

Bossning nummer 2
Ja vad gör man när ens husse vill sova lite till och ingen av katterna vill leka ??
Jo man gör sånt man inte får, då blir det en jäkla fart på husse, och när han ändå kommer upp så snabbt så kan han lika gärna leka med mig, går han och lägger sig är det bara att hitta på nya hyss så studsar han upp igen.


Från en mycket nöjd & smart hund
// Max

Bortglömd

Idag fick vi besök av husses kompisar och dreas lilla griseknoe (barn alltså)
De badade i poolen och hade ruskigt skoj, men jag fick inte bada då de var i poolen... Men sen började det bli dags för lunch och husse och peder drog med mig på en prommenix till ICA. De kopplar upp mig och går in och handlar... Ut kommer det snackandes och går sakta över parkeringen då plötsligt husse märker att något är "fel"

han tittar runt lite, men fortsätter framåt, han tittar till igen och märker att den dumme fan har glömt sin egen hund vid ingången!!

Haha... Men matte, jag klarade mig fin fint !! =)

// max

RSS 2.0