Jag & mina tjejer


Alla bilder har min matte tagit.

Dessa två är mina favvorit tjejer. Vet ni varför?

  1. när de äter så delar de med sig (jag får alltid hedersplatsen, under deras stolar)
  2. när de är klara kommer de med tallriken så jag får göra den ren (bilden längst ner till höger)
  3. vi äter glass tillsammans (när ingen ser på får jag slicka lite på glassen)
  4. jag får presenter (typ deras gammla lekasaker som jag "råkat" ha sönder)
  5. jag får mys, kramar och pussar
Undra när matte & husse ska få egna barn, då blir de ju mina syskon, mina människosyskon. Men det lär dröja ett tag.

Imorgon ska jag röntkas. "DYRT SOM FAN" sa husse när han fick reda på priset av matte, men det är tur att de är så smarta, de sparar 400 kr till mig varje månad för oförutsägbara utgifter & för självrisken om jag måste åka in till sjukan. Fast det ska jag ju inte behöva än. En fråga till brorsan, Pepe, har din matte/husse röntkat dig, hur gick det? Hoppas förresten att kennelhostan är borta... :)

De har börjar vara nogrannare med tandborstningen på mig. Matte tycker att jag har fått dålig andedräckt, sen har hon upptäckt att jag har en och annan brun fläck på mina tänder, vet Pepe vad det kan vara?

Nu är det dags att checka ut för denna gång. VOV VOV och godnatt.

Fjällnora & bad

Idag tog mina människor med mig till Fjällnora, himlen på jorden kan man säga. I Fjällnora har den en underbar badplats där även hundar får bada. Husse och jag badade nästan hela tiden, han kastade bollar, pinnar & jag hämtade dem, vi simmade ut tillsammans, Matte solade nästa hela tiden, hon badade med mig en gång, annars kom hon bara och doppade fötterna hon är en sån där badkruka...

Husse skrek flera gånger till mig "stäng munnen" men jag fattade aldrig vad han menade... sen kräktes jag vatten flera gånger så jag fick vatten ner i fel strupe, men jag hade kul för det. Mot slutet var jag riktigt trött, men jag ville ändå inte hem eller ligga på stranden, så jag stod i vattnet och tittade på alla andra hundarna, det var säkert 25-30 hundar där och dubbelt så många människor.


Foto: Av min Matte (på hennes blogg finns kanske lite fler bilder på äventyret i fjällnora)

Innan vi åkte från badstranden kom ett gäng hundar av samma ras, vi trodde först det var en hel kennel, men då visade det sig att det var valpträff. Jag är lite avundsjuk (eller jag tror matte är det och hon har smittat av sig på mig) på att syskonen fick träffas.

RSS 2.0