Woopsy!!

Efter tre försök att välta granen lyckades jag fjärde gången... *tsss*


Mina plastisar

Husse kom till Jämshög i fredags. Sen dess har vi lekt massor, varit ute på promenader, igår gick vi elljusspåret och hörde nyårsraketer för första gången i mitt liv... gissa om jag blev rädd!? Det låter så högt om dem, har en känsla av att Nyår inte kommer vara min favorit dag på året.

Igår klippte matte mina klor och råkade klippa in i tre pulpur på baktassarna. Men jag var så duktig så hon märkte inte att jag började blöda, rätt som det var var det rött på golvet och hela min fina vita päls. Husse fick panik och började skälla på Matte, men Matte var ju proffs, hon tog det lugnt och ringde Solstrimman och frågade vad de skulle göra. Men det var bara att låta det vara. Det slutade blöda ganska snabbt där efter.

Här är några bilder på mina plastisar här i Jämshög. Men de tycker fortfarande inte om mig. Kisse är runt 13 år gammal och Rocky (som är Tajsons bror) är 4 år snart. Sista bilden är på Donna & mig, vi lekte lite igår när gammelmatte tog ut mig på promenad utan Mattes vetskap... (Matte blev lite rädd...)


Sover?!

Ni kanske undrar var jag sover. Well, egentligen ska jag väl sova på golvet om matte och husse får sin vilja igenom, men det är inte alltid det fungerar. Jag tycker det är mysigt att sova med dem eller i soffan, men det blir varmt för mig där, så jag försöker njuta medan jag kan.Glöm inte kolla bildern på min PIXBOX
Psst: ikväll kommer Husse... *längtar*

God Jul alla...


Julafton

Min första julafton. Matte har satt en grind in till vardagsrummet. Ni undras säkert varför... råkade välta granen en gång...
Fick som sagt en julklapp redan i Storvreta, dock förstörde jag den ganska snabbt...  gammelmatte A kunde inte hålla sig och jag fick hennes julklappar tidigt, men det finns två stycken under granen som är mina...


Trötter

...det är mitt mellannamn. I morse la gammelmatte A upp mat till mig och la skålen i min nya ställning för hundskålen... men jag var inte hungrig då. jag sov ju. Vi har övat "kasta pinne - hämta pinne" vilket jag klarade 8 av 10 gånger. Så nu är jag trött... vilar ögonen på köksgolvet.

Matte hälsar att ska lägga upp bilder på min pixbox-sida konternuerligt under jul/nyåret.

Här i Jämshög bor det två katter som inte alls tycker om mig. Den ena katten är Tajsons helbror, han heter Rocky. Och den andra är Mattesbrors katt, Kissi. Förstår verkligen inte vad jag gör för fel, de bara fräser åt mig... jag saknar platis, Tajson.150 mil söder

Hej Alla!!

Nu har jag rest en hel del. Förra veckan i onsdags åkte jag, husse och Tajson ner till Uppsala. I söndags kom matte dit, gissa om jag blev glad. Sen var det dags igen, denna gång skulle jag och Matte åka bil hela vägen ner till Jämshög. Det var en trevlig resa, vi sjöng mycket och så... (eller ja hon inte jag, jag sov mest)... igås när vi kom till Jämshög blev jag jätteglad och hade fyllt på med massor med energi under resan, och så skulle hon Duscha mig. Matte duschade mig. Oh jag gillar det inte alls.

Hur som helst hemma i Storvreta var det tidig julklappsutdelning, så jag fick en jäääääättefin boll med ett dragsnöre från gammelmatte och gammelhusse. Fast den pajjade jag ganska snabbt. I morgon är det julafton, då vet jag att Matte köpt något till mig... undra vad! =)

Här är några bilder från färden till Jämshög. Den där jag äter och två från en P-plats vid Vättern.

Ingen förstår hur dåligt jag mår....

Ja, det var början på en låt som papegojan i Lejonkungen sjöng. Så där känner jag just nu. Dels för att plastis snott min säng och jag vågar inte ta tillbaka den och för att matte klippt mina klor och firserat håret mellan trampdynorna...  det ska tydligen vara bra.  I helgen var jag hemma hos Tant Karin & Herr Andreas, med Sara & Oskar. Matte och Husse såg till att trötta ut mig ordentligt så att jag skulle hålla mig lugn när vi var på besök.. jag tycker jag skötte mig ganska bra... =)
Imorgon åker jag, Husse och Tajson hem till Storvreta till gammelmatte & till alla mina plastissyrror...


mmm mums en sko

Fick en ny sko från Matte! Igår var Mattes kompisar hemma hos oss, de lekte massor och tog bilder på mig. Matte tyckte även att hon skulle kamma mig fin lagom tills alla tanterna kom över, efteråt fick hon ut en jättestor hårboll från borsten. Ikväll ska vi iväg till någon annan av Mattes kompisar, de ska dricka glögg och äta pepparkakor. Oh nej, jag kanske måste ha på mig den där hemska tomteluvan....

lite lek i snön

Det var länge sen matte och husse la upp bilder på mig. Här är några bilder de tog idag när jag lekte med två kompisar.

Jag är en riktigt vän.

hej!
Det är ju så att min plastbrosa (katten) alltså han har ju varit lite halvs sjuk en tid nu. Men igår tog han ett steg till och skulle börja kräkas, (han har bara varit lite förkyld annars)

Men iallafall...  igår kväll, började katten göra konstiga ljud och hulkade sig framåt, jag uppfatta detta sjukt mycke fortare än mina parents (husse och matte) så när de började fatta att allt inte stod rätt till, var jag redan framme hos tayson och satt tätt in till och var ett stöd för han när han skulle spy.. tyvärr han de inte ta kort på min fina gest..

ha en bra dag
Max

5 månader + 1 dag

Hej!
Ja jag börjar bli riktigt stor kille nu, igår fylde jag 5 månader! Det firades med att jag fick smaka på en korv och brosan fick lax i en scheba burk. Ja som ni förstår var det grymma festligheter här igår..

Idag ska jag chilla lite och ta det lungt, inte för att jag nu är gammal och behöver vila, imorse när jag och husse skulle ut på vår morgon promenad, ja när han öppna dörren fick jag en smärre chock - 25 grader slog emot oss...

Skit kul att pissa i -25 bli lite halvblöt om snorren och då ska ut på lite morgon motion...nej fy fan, jag sprang mot dörren direkt..

När husse och matte fixar varmare väder kan jag gå med på morgon promenader. Men -25 minus, inte ens byggjobbarna jobbar då och då ska jag vägra morgon motionera =)

ska gå och chilla lite nu  i min militärsäng och tugga på en leksak.

Over and out
Max

Leker kurragömma...


Plastis är sjukerplastis är förkyld. det är jättesynd om honom. han nyser hela tiden. det är nog jag som smittat honom. jag försökte trösta honom men han ville inte jag skulle lägga mig över honom och värma/krama honom...

Palstis hälsar till alla. Speciellt damerna i Storvreta & sin brorsa i Jämshög Rocky!

Snart modellkontrakt...

...för hundar. Matte skickade in en bild på mig till hundhuset, där vi tränar. Så du finns min bild där på första sidan.


Nå ja, kanske ingen modellkarriär. Men ändå något. Jag tycker supermycket om att träna på hundhuset. Synd att vi ska flytta snart för matte och husse har massor i skolan så de hinner inte träna där med mig lika ofta, eller mer än på tisdagar när vi tränar på valpkursen.

Oh vet ni vad jag gjorde igår? Och ni skulle sett husses min när han upptäkte det... jag bet av TV-sladden.Dokumentförstrarenman blir ganska trött efter en sån omgång. var ute en hel timme idag med. lekte med matte, vi gjorde övningarna som vi övade på valpkursen, sen träffade jag en liten papiljon som heter Cliff och sen träffade jag Noelle.

*håller tassara* för att få gå på social träning ikväll. då kanske jag får träffa varga eller vilja.

Godnatt

Matte kunde inte sova (klockan 1 på natten) så hon fixade till min blogg lite. Tillexempel, har hon lagt till min fina signatur längst ner i varje inlägg, en nedräkning till tills jag fyller ett år och en besökar-räknare.

Det var jätteskoj på valpkursen idag. först skulle vi leka massa, sen skulle jag släppa leksaken när husse/matte sa till. sen skulle husse/matte hålla massa godbitar framför mig, men jag fick inte ta dem, jag skulle bara titta och när jag tittade så fick jag en godbit.

nu är det då dags att sova.

Valpkurs idag

ikväll är det valp kurs. och matte & husse har glömt göra en övning med mig. de skulle göra ett test och se vad jag gillar bäst. de ska lägga mina favorit saker på golvet i rad, och sen sätta sig själva i en rad, och tydligen går vi hundar först till den saken vi gillar bäst. men vi ska väl göra den senare.

matte har övat med mig. hon la tre godisar under tre burkar, och jag skulle klura ut hur man får ut dem. älskar den leken, den är jätteskoj. sen var vi ute mcket idag. stötte på våra grannar, men de är rädda för mig. förstår inte varför, jag som är så söt.


RSS 2.0