Baj Baj

Nu flyttar vi igen.....

Först bodde jag i Kalix i åtta veckor, sen bodde jag i Luleå i fem månader och nu har jag bott i Storvreta i ett år... och idag flyttar vi in till Uppsala, där jag förhoppningsvis kommer bo längre än ett år :)

Tyvärr så måste jag lämna mitt fina hunddagis, Skillans.

Här är två bilder från dagis. Det översta tog matte idag när hon lämnade mig där, för sista gången och det andra har min fröken tagit när vi alla sov i soffan, jag fick lov att offra mig för att de andra ska få plats, så jag sov sittandes.

Sådan hund sådan husse som jag säger, för min husse han sover också konstigt.

MUPPDAGIS!

Ja, mina kära vänner... jag ska tipsa er om en sak. Ni som bor i uppsala ialla fall, om ni söker hunddagis.. ta då inte HUNDELITEN!!! De är dumma.

De första de säger till min husse när vi ska på provdag är "jaha, det där är ju ingen äkta golden" vilket hundrasistiskt påhopp! Sen så kom husse & jag 15 min för sent enligt dem, vi skulle ju vara där efter klockan åtta, vi var där 8.15.... men då skällde de ut husse. Sen skröt de om hur bra de hanterar hundar och bla bla bla bla... när husse sen ville se hur jag skulle ha de där, alltså vilken box jag kommer vara i eller rum. Så sa de blankt "nej".... men efter ett tag fick husse se en box, inte min, en annan. Där hade de tre hundar i en liten box, husse ville klappa men det fick han inte heller. Sen skulle husse åka, och hämta mig 15.30 för han hade möte 16.00. Men FICK INTE till en början, sen fick han men bara om han kom prick 15.30... När husse åkt började jag skälla massor & springa in i dörren, vill inte vara där själv med de där människorna, så de ringde husse efter 20 min och sa att jag inte tivdes... då fick husse nog & hämtade mig....

De antrände sig inte att lära känna mig, de slängde in mig i en box. Och så hade de mage att kalla sig för "ett stressfritt och personligt dagis med fokus på din hund" ja så står det på deras logga. Dessutom lurade de husse & matte på 200 spänn för de där 20 minutrarna som jag var där själv... VILKET ärligt & seriöst hunddagis skulle göra det?!

Nu över till annat... kolla bara på bilderna, sån underbar morgon vi hade, en skogspromenad...

Godis & Hosta

Ja ni, nu var det ett tag sen... Nu har hunddagis börjat igen efter jag haft lite jullov. Väldigt roligt att komma tillbaka. Före dagisstarten fick matte & husse behandla mig med lite frontline, för tydligen var det en hund som fick löss... och de har jag sluppit... :) MEN har istället fått en ordentlig hosta.

Matte & Husse trodde att det kan vara kennel hosta. Men jag mår bra och är pigg som vanligt, hostade som mest bara i två dagar, nu är det bara lite, men jag är hes i halsen.

Mina småmattar har varit på besök, vilket är vääääldigt roligt, för nu börjar jag förstå vad den ena säger, hon säger "nej maksssen" och "min maakseen" om jag kommer för nära hennes leksaker, tycker om att retas med henne lite, då "slår" hon mig på huvet, men det slutar alltid med att jag får massa pussar istället...PS: Jag snodde människo-godis inatt.... fast det var inte så gott, det var mest suuuurt!!!

Gott Nytt År

Hej alla mina läsare, syskon & kompisar. Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!!!

Hur var ert nyår?Mitt var ganska intressant. Husse glömde köpa lugnande till mig, vi kan säga så här.... jag går inte utanför dörre om det inte är NÖDvändigt när det är mörkt ute.

På självaste nyårsafton var det fest. Det var 14 personer som smugglade chips & mat under bordet till mig, de försökte lära mig trix, men jag imponeade med de jag redan kan & med min uppfostrade närvaro. Vid 12 slaget gick husse & jag upp på rummet. Sen kom husses kompis så satt vi där, det var inge skoj med alla de där smällarna ute. Men jag överlevde, först vid FYRA på morgonen kunde jag gå och lägga mig i lugn och ro.

Nästa morgon var jag och matte ute på morgon promenad, det hade kommit massor med nysnö, vilket är helt fantastiskt. Jag älskar snön. Vi busade lite i snön, hon kastade snöbollar & jag fångade dem och åt upp dem.

Idag var ändå bästa dagen. Vi åkte till TipToppen i Storvreta. Där var fullt med barnfamiljer, men husse & matte låter inte någon diskriminera mig, de tog med mig upp i backen, matte satte sig på en pressenning & jag och husse drog neeeeeeeeeeeer. Oh ni anar inte hur skoj det var, tror dock inte att föräldrarna till kidsen tyckte samma sak. Men nu har matte & husse lovat att fixa en pulka eller annat än en pressenning att åka på.Godnatt allihopa.

RSS 2.0