Juletider

Nä jag tror nog inte att julen är mi favorithögtid, i år kom det dessutom en röd gubbe som luktade som husses pappa... men det såg inte ut som honom. Så jag satte mig på trappan, själv... han ville ge mig en julklapp, den ville jag inte ha av tomte-gubben. Annars var julaftonkvällen väldigt trevlig, någon ställde fram en full tallrik med prinskorvar & köttbullar... förmodligen inte till mig, men de la ju dem utan lock & i min höjd.... OH SÅ GOTT!!!

Ni ser, jag finns inte ens med på bilder med den där tomten.

........

Börjar närma sig nyår. Var ute med husse nu OH JÄKLAR så det smällde ute, det var inge skoj, husse tyckte han skulle låtsas som om inget hände, men jag började springa tillbaka... med kopplet i husses hand.. så jag tappade andan & fotfästet. Nu ligger husse med ångest för han gjorde illa mig lite... men det är ok, ska lägga mig bredvid honom och slicka honom på hans skalliga huvud & visa att jag tycker om honom ändå (även om matte är min favorit)....

GOD FORTSÄTTNING alla..! =)

oväntad kärlek

Min brors, Tajson, och jag. Vi gillar att mysa tillsammans i husses & mattes säng, egentligen får jag inte ligga där för matte, för jag tar tydligen bara hennes plats för jag är så stor och klumpig... har ingen aning vad hon snackar om egentligen.


Ljud

Matte tycker jag är lite rolig ibland. Tydligen så pratar jag ganska mycket, det säger min dagis fröken också, att hon aldrig mött en hund som pratar så mycket som mig, men jag förstår inte riktigt va de snackar om, man ska ju göra sig förstådd.

Igår kom matte hem men en leksak till mig, en av mina favvo leksaker (som jag lyckas ta sönder ganska ofta) en kyckling! =) Oh sån glädje!

Och hon filmade... Höj volymen!Jag har fått tillbaka röstenDet kanske ser ut som om det är synd om mig. Men jag mår väldigt bra. Sover mycket & äter gott. Idag var vi ute på en lång promenad, jag & matte, före frukost. Matte var lite orolig att jag skulle ha ont då jag inte ätit varken mat eller mitt piller, smärtstillande, men det gick bra. Min röst börjar sakta med säkert komma tillbaka nu ialla fall, jag är fortfarande lite hes dock...

Igår var småtjejerna här, de bakade pepparkakor... frågan är vem som åt mest pepparkaksdeg...

Matte, LillMatten Elice eller Jag?!

Den där jäkla tratten  gör att jag går in i allt, fastnar överallt & när jag ska förbi små mattarna så tar jag dem nästan med mig, ialla fall minstingen på 8 månader.

over and out

Hemma igen

Kastreringen gick bra. Men det gör ont på mig & så fick jag dessutom sova över på sjukhuset. Nu valde matte & husse att kastrera mig på universitets djursjukhuset, Ultuna, det är lite dyrare, men matte säger att det är bättre om något skulle gå snett, för där finns allt man behöver om man är ett sjukt djur, all kompetens finns där =) Så jag kände mig säker där. Men det var inge skoj när Matte lämnade mig i torsdags morgon till veterinären.

I natt förstod inte sköterskorna att jag inte tycker om att sitta inburad i en box, jag skällde och skällde men ingen fattade. Nu har jag tappat rösten. Så vill ni höra en hund utan röst kan ni väl hälsa på mig :)

Fick även en manikyr / pedikyr när jag var nersövd, de kappade alla mina klor ganska lång in i pulpan.

Matte säger att det är HELT OK att ligga i soffan om man är sjuk.


Whats newBörjar med en bild på vackra mig. För det var länge sen ni fick se mig. Men nu har det varit fullt upp hos oss. Matte & husse har köpt lägenhet så i januari så flyttar vi in till Uppsala & jag får lov att byta hunddagis :(

Jag trivs bra på hunddagiset, Skillans, här i Storvreta. Men jag tycker inte om att sitta i boxen. Då börjar jag skälla, efter mycket om och med brukar jag få min vilja igenom och gå ut och leka med fröknarna. Varje morgon går matte & jag en promenad som jag avslutar på dagis sen går hon vidare och på kvällen så hämtar husse mig, då får jag åka bil hem, det är bra det, för jag är SJUKT trött efter en dag på dagis.

Idag har min fina matte varit ledig så hon har varit på dagis med mig, lekt lite där, sen gick vi en långpromenad och sen hem. Imorgon, då ska jag kastreras. Jag är inte nervös alls, för jag vet knappt vad det innebär, jag lär väl märka på fredag skulle jag kunna tro. Hur som helst så är jag ledig från dagis tills på tisdag nästa vecka.

wish me luck.

RSS 2.0