Bus med husse


Sjukling

Usch & fy, jag har fått Diarré. Började natten till igår. Jag hann knappt reagera själv, sen smattrade på hela dagen & även i natt. Jag fick frukost men sen fick jag inget mer förän idag. Då fick jag specialmat bestående av koktris & kokt fisk som matte även gjorde en matlåda av. Igår fick jag dricka vattnet som matte kokade ris i. Det var inte det godaste vattnet!

Någon som har några andra förslag på hur jag ska bli frisk?

Sitter i bilen och väntar på att åka upp till husse nu men matte är så seg, hon sitter inne & dricker kaffe...


klicka på bilderna för större format

Kryp

Jag har gått från sjukt slö på morgonen till sjukt pigg. Jag tror det kan bero lite på vem jag umgås med. Husse... han är ganska slö, sover gärna länge på dagarna medan matte är ganska pigg, hon får väcka mig efter hon vaknat i vanliga fall. Men här nere i Blekinge vill jag inte missa något därför vaknar jag före alla andra.. Matte tycker inte det är lite skoj, men det skiter väl jag i. 

Spenderar större delen av dagarna i solen, sover, busar, promenader / joggning. Här har matte smygfotat mig idag...


Bad & Fästingar

Idag tog matte ut mig på en långpromenad med sin kompis Elin. Vi gick till en sjö där hundar inte får vistas men matte var lite fräck, levde lite farligt, och trotsade förbudet. Tog mig i kopplet och gick till vattnet, jag plaskade runt lite med matte, rullade i sanden och plaskade sen lite till. 

Vi kom hem vid fyra-tiden. Sen dess har matte plockat bort sju fästingar som tagit promenader på mig, det är säkert någon som bitit sig fast, men de har hon inte hittat än. 


En resa till

Nu har jag och min matte gjort en resa till södra sverige, 65 mil söder om Uppsala. Resan gick bra, jag vilade ögonen lite på en av rasterna, matte var riktigt trött, medan hon drack kaffe slängde hon ut mig från bilen. Vi stannade till på vår standart-paus-plats när vi bilar upp eller ner. Brahehus.Idag på morgonen var vi ute och sprang en kort runda. Jäkla så skönt, förutom när jag tvärnitade och gjorde nummer två, LÖST! Matte var måttligt glad, sen gjorde jag det löst tre gånger till idag.

Inte utan min matte

Nu är matte äntligen hemma. Gissa om jag blev glad. Vi var ute en runda igår och idag var vi ute och sprang på morgonen. Sjukt skoj. Men det är något lurt på gång. Matte var ute i bilen nu på kvällen och pillade lite, medan jag och husse skulle ta en kvällspromenad. Tror ni jag kommer lämna matte igen?! Eller så kommer hon inte få lämna mig igen....

Så jag hoppade in i bilen bredvid henne och sa "NU STANNAR DU HÄR MATTE!"

RSS 2.0