Besök

hej!
ett tag sen nu jag skrev...

Men jag har haft besök av varga, det är catalinas kompis lilla jycke som är en månad äldre än mig..
Husse var irriterad i morse, han klagar på att alla hans strumpor hela tiden försvinner, själv fattar jag inte alls vad han menar, jag har ju bara spritt ut dem i lgh bara ju :D okej, någon är säkert borta men det är bara för att jag själv lagt dem på ett så bra ställe att jag glömt bort vart dem är... men som sagt det som försvinner i snö kommer fram i tö....


Tasson & Jag

Har myst lite med min plastis, Tasson. Och matte var snabb med kameran, jag som trodde hon satt och pluggade...


ooohh

en bild till....


Ny bakgrund

Nu har mattes bror varit här och lagt upp lite tassar på min blogg, så att den ska bli lite finare.. men NU kommer den bli ännu finare... här kommer MASSOR med bilder på mig & mina favoritsaker..


Lite updatering

Men jag börjar med att visa en fin bild som matte tog på mig... den hänger föröverigt även på kylen så att jag ska få se så fin jag är, bygga upp mitt ego!


Modell: Max (När jag var 12 veckor)
Fotograf: Matte så klart

Idag har det varit allmäna latar-dagen tror jag. Matte klippte klorna på mig (efter jag råkade riva husse i ansiktet så att det började blöda). Så klippte hon även på plastis, Tajjan. Sen har de kammat min päls. Jag försökte hoppa upp i deras säng heeeeela natten, men husse var snabb och slängde ner mig ur sängen. Men när klockan ringde fick jag nog och hoppade upp i sängen och la mig mellan dem. Vi har varit på djurmagazinet idag. Jag fick en ny Achmed (den andra råkade jag bita sönder), fick lite nya koppel för jag har växt ur mina gamla, de får knappt av det gamla SÅ stor är jag nu. Och jag fick en liten triangel som blinkar när det är mörk, så att jag ska synas. Matte har lovat att ta massa bilder på ALLA mina leksaker när hon är klar med sina prov och arbeten i kursen.

Husse och matte har börjat med två nya lekar... första går ut på att jag ska sitta... sen ska de lägga utt massa godis på golvet. och när de säger "sök" så ska jag hitta dem. Men jag måste vänta på att de ska säga sök, vilket inte alltid är lika lätt då jag ÄLSKAR godis!!! Den andra leken, som vi började på idag, så kastade matte iväg en tennisboll, sen sa hon "varsågod" och då skulle jag springa till bollen, och om jag hämtade den till henne fick jag en gooooooodis! =)

Nu ska jag sova. Puss å kram
Smutsig
Igår var jag ute och lekte på kvällen med mina kompisar Rex och Tina, vi sprang runt hela fältet, men de är lite större än mig så jag fick rulla ganska mycket.... när jag kom hem var jag jättesmutsig.


Matte & Husse tycker jag har börjat bli duktig nu på vissa saker som:
  •  "sitt"
  • "kom hit"
  •  "nej"
  • "se hit"
  • När jag får maten sitter jag fint, när matte/husse säger "se hitt" måste jag titta på dem tills de säger "varsågod"
  • "kom in".... matte/husse går först in i lägenheten, jag får vänta ute tills de säger "kom in"
Jag håller även på att lära mig att jag ska sitta och "be" om att få hålsa på andra människor, för tydligen blir vissa rädda när, söta, lilla jag springer fram och vill hälsa... förstår inte riktigt det där.

Dessutom, vet ni, har platsis börjar tycka om mig, eller han har börjar leka lite tillbaka med mig... =)


visst är jag söt?

Ja jag har fått min alldeles egna scarf!

Jag väntade inte ens på att  husse och matte skulle komma hem  och öppna posten, för jag hade på känn att det var något i all den post så var något  till mig =)
Så jag började öppna all post och det var som jag misstänkte! En precent till mig!

Jag glömde visst städa undan allt papper som blev på golvet efter jag öppnat all post, så de blev lite sura när dem kom hem...

Men men så här ser min scarf ut iallafall


                 Tack gammelmatte i Jämshög!

Plastis & Jag...

..i natt sov vi bredvid varandra en stund. Jag väkte matte & husse med ett vrål runt 3.... jag behövde ju bajsa....

Hemma hos...

Nu är jag hemma hos mattes syster.... min morbror-husse... eller vad det nu heter. Han lagar mat till matte & husse. De har tagit mat till mig med, så vi ska snart äta...

igår var en stor dag... jag kissade inte inne en enda gång =)

idag har vi inte gjort så mycket. matte & husse var på stan och lämnade mig ensam hemma med tajson. Tajson som faktiskt har börjat tycka om mig tror jag... han sov nästan bredvid mig för någon kväll sen. =) Och som ni såg igår sov både han, jag & husse i sängen tillsammans. Ja... jag får inte sova i sängen egentligen, men det är ju så varmt och mysigt. Försökte ta mig upp dit i morse men blev nerslängd jämt... förresten, idag tog jag mig upp i bilen HELT själv utan hjälp =)

Sova i sängen

Det är min nya nish... eller jag får inte göra det för husse och matte...men Tajson får ju, då är det ju inte mer än rättvist att jag med ska få... nedan är två bilder. På den ena försöker jag väcka husse på morgonen... på det andra sover alla männen i huset... på tal om män. Matte blev ledsen igår när hon upptäkte att jag håller på att bli en man!! Förstår inte varför!!? Men jag har börjat få strävt hår, mitt mjuka och lena "bebis"-hår håller på att försvinna....

Igår tog matte mig på en lång promenad med hennes kompis Kim, det var väldigt skoj, vi gick väldigt länge, sen fick jag leka med två kompisar som jag träffade på vägen. Men efter en timme ute var jag full med löv och helt svart om baken... förstår ni då hur skoj jag hade. Men det var inte lika skoj att komma hem. Matte och Husse orkade inte torka mig ren med en trasa så jag fick bada... det gillar jag ju inte... men jag sov gott efter... jag somnade runt tio på kvällen igår... och idag var det matte som väckte mig inte jag henne.... =)


Fyllt år... eller månad..

Igår fyllde jag 3 månader =)Här är min mamma, Eva, och mina 6 helsyskon. Vi var två dagar gamla på bilden =) Konstigt att jag har varit så liten, och det var bara för tre månader sen...Vet inte riktigt vem av oss som är på bilden, vi såg ju nästan likadana ut allihopa =) Men denna bild är tagen när vi var fem veckor gamla.

Lite bilder från...


Min plastbrorsa & Jag


RSS 2.0